Sunday, August 16, 2009

HARI LAHIR

14 ogos.lahirnya jasad seorang bayi perempuan iaitu aku.ke atas dunia ni.
[ape daaa ayt punye la bunge..hehe]

ok.x ade ape sgt pon nk tules.cume nak share pics ms smbot bufday aku aritu.buat ahli 808,thank you utk surprise bufday cake yg hmpr2 kantoi..tp comey n cute gitu..i like. :)

buat ahli 803 pula, terima kasih kerana mengetok pintu dan memaksa aku kluar strosnye melagukan kugiran hari jadi kala tgh2 malam begitu.terharu jua..siap ade VIP hasani yg lagak mcm menteri besar lagi tu..terkejot nak.hehe..

buat kawan2 cohort 4 and cohort 5 yg wish, semuanye terima kasih.yg ade ms same2 maen percussion waktu rehearsal juga terima kasih.kpd pelakon2 kekasih smlm yg ada jg waktu tu.terima kasih.

kepada kawan2 yg laen juga..yg dr india, malaysia, australia, new zealand, united kingdom n mane2 country ats dunia ni (x dpt nak list kan name2 kat sini)..yg wish thru facebook n msg.terima kasih kalian..mana2 yg terlepas pandang x reply.maaf.aku da cube reply mane yg mmp dlm kengkangan masa yg singkat ini.huhu..

dan special thanks to umi dan abuya..manusia yg bertanggungjawab membawa aku ke atas dunia..terima kasih yang x terhingga kepada umi yang bergadai nyawa melahirkan aku atas muka bumi ini. :)

dalam keterujaan aku hidup menjangkau 22 tahun ini..datangnya satu demi satu persoalan dalam benak ini.
apa berkat kah usia ku selama ini?
apa bermanfaat dan diterima kah ibadah ku selama ini?
apa bakal ku hadapi lagi hari kelahiran ku tahun hadapan?
semoga ALLAH merahmati kehidupan ku.
moga anugerah UMUR ini akan diisi dan lipat ganda dengan amal ibadah dalam membina diri sbg muslimah acuan MU.
ameen.
^.^



















7 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

betoneee....
HAPPY BELATED BIRTHDAY yep!!

run^nia in wonderland said...

hurm..
MM ye...=p

rAbiAtuL aDaWiyAh said...

thank you ifa.. :)
may ALLAH bless u olwiz..

huhu.

rAbiAtuL aDaWiyAh said...

ape nye cik noen?huhu..cubit nnt br taw. :P

ibnu~ehmady said...

selamat hari lahir...semoga sentiasa dalam rahmat Allah...juga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki....najah juga disana..pulang dengan kejayaan

'suNatasha.M' said...

epi belated bufday kawan! hehee...
(zum Geburstag!!) =)

comeynyer kek dier.. hihi......

ilham abadi said...

sori.. hepi belated bday my dear fren ^_^ smoga pnjg umur dan murah rezeki hendaknya..