Thursday, October 22, 2009

MUKHSIN CLAYMATION

video

ini incik eseimen yang bernama digital media in education. :P walau pon projek ni nampak..ye nampak ye..macam simple..tapi pembikinannya melibatkan 1001 kerja rumit dan memerlukan ketelitian dan kesabaran yang maksima. alhamdulillah team members sangat supportive and cooperative. beban kerja pon tak terasa sangat. thank you ALLAH. :)

8 comments:

Naqiah Khalidah said...

La..suara biat ke?this is my first time listen to ur voice.. :D

PiNkLaDy said...

biat.. apehal suara kamu dah laen.. sudah de suara keIBUan.. hahah

rAbiAtuL aDaWiyAh said...

hehe..nape naqiah?awk malu2 jg mcm aritu dgr suara sy? :P gurau je la.ni la sy.tp suara ni x same mcm suara real. laen siket kot. :)

rAbiAtuL aDaWiyAh said...

hoyehh?hehe..pandai le yong.ye ke mcm tu.mcm mane la suara keIBUan tu.hehe.alhamdulillah. :)

fhmn111 said...

hehehe..same je suara bdk kecik nie...hahahahhahaha....

rAbiAtuL aDaWiyAh said...

kecik ke?haha..siap kamu farah t.dush2. :P

norafizah said...

rabiatul, mukhsin xsmyg ek? wahaha..

rAbiAtuL aDaWiyAh said...

alamak..k nora ke ni?hehe..tu la mukhsin ni x solat plak die. -_-" ngee.ms wat ni dlm konteks oz ni,tu yg x ltk.t utk mesianye kite letak ye? :) akak kalo nk bhn2 kami ni blh amek je.