Friday, July 10, 2009

PELANGI PETANG


video

tengah duduk sorang2 petang mcm ni, waktu sejuk, duk depan heater..terlayan pula fikiran nak sentimental2..hehe.browse internet nak cari pasal cerite nur kasih ni, tapi end up aku jumpa lirik pelangi petang ni..spontaneously and automatically, aku terus je nyanyi cam ala2 sudirman (ok, menipu la sesedap itu kan..hehe)..padahal cam x brape nk ingat pon melodi lagu ni. start2 je nyanyi terus dapat feeling layan sampai abes.huhu..lagu ni touching sgt2..ade connection ngn hidup aku. somehow, i do wish dat the pelangi will stay forever..and i am really hoping for dat to happen. insyaallah. i will pray to HIM..and ya allah, kau redhakanlah hati ku ini dengan setiap perjalanan yg telah kau aturkan utk hamba MU yg hina dan kerdil ini. muga terus kan ku berpeluang bersama berada dengannya melihat pelangi petang ini. *wink2* jom layan lagu ni.

2 comments:

run^nia in wonderland said...

dear...i did wrote something for u in my blog...
1st and foremost...i warn u, dont faint in front of ur lappy...hehe

ibnu~ehmady said...

hujan emas di negeri org, hujan batu di negeris sendiri..lebih baik di negeri sendiri...huhu...tapi beruntung orang yang belajar di perantauan..bawalah balik kilauan emas ilmu agar bermanfaat bagi mereka yang membina agamanya di sini..